ebéd tipp

 2012.10.15. 08:24

Bajor burgonya

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
    • Hozzávalók

      1 kg burgonya

      200 ml tejföl

      100 g reszelt sajt

      1 evőkanál reszelt vöröshagyma

      250 g kolbász + 5 db 8-10 cm hosszúságú

      1 evőkanál olaj

    •  
    • Elkészítés

      Főzd meg a burgonyákat héjukban, hámozd meg és vágd szeletekre. Közben keverd össze habverővel a tejfölt, sajtot, fűszerezd egy kis sóval és a reszelt vöröshagymával, majd add hozzá a karikákra vágott kolbászt.

      Tedd a burgonyát és a tejfölös keveréket egy kikent hőálló edénybe és süsd sütőben, amíg a burgonya teljesen felszívja a tejfölös keveréket.

      Amikor kész, helyezd a kolbászokat csillag formában a krumplis étel tetejére és süsd meg a sütőben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kiwiland.blog.hu/api/trackback/id/tr14849077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása