ebéd tipp

 2012.09.21. 12:13

Töltött, rántott palacsinta receptje, elkészítése

A húst ledaráljuk. A forró olajban megdinsztelem a hagymát, megszórom pirospaprikával, hozzáadom a darált húst. Sóval, borssal ízesítem. Először nagy lángon megpirítom, majd fedő alatt kevés víz hozzáadásával puhára párolom, a végén hozzákeverem a tejfölt.
Az előzőleg megsütött sós palacsinták közepére 1-2 evőkanálnyit rakok a húsos töltelékből, és, mint a töltött káposztánál összehajtogatom. Ezután lisztben, felvert tojásban és zsemlemorzsában megforgatom, és bő forró olajban pirosra sütöm. Tartármártással kínálom.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiwiland.blog.hu/api/trackback/id/tr494792555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása