ebéd tipp

 2012.09.15. 14:35

Borsós-tejszínes tészta recept

Borsós-tejszínes tészta
  • előkészület: 
  • főzés: 
hozzávalók 2 főre
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek olaj
  • 20 dkg borsó
  • 2 dl tejszín
  • bors
  • ételízesítő
  • bazsalikom
  • 15 dkg száraztésza
  • 10 dkg reszelt sajt
elkészítés
  1. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, a felhevített olajon megdinszteljük, majd rátesszük a borsót.
  2. Felöntjük 1-1,5 dl vízzel, és addig pároljuk, amíg megpuhul a borsó.
  3. Ha a borsó puha, fűszerezzük, és ráöntjük a tejszínt, és összeforraljuk. 
  4. A tésztát kifőzzük, lecsöpögtetjük, majd a borsós "raguhoz" forgatjuk, átmelegítjük, és tányérra szedve reszelt sajttal megszórjuk.
költség: 
500 Ft
költség egy főre: 
250 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://kiwiland.blog.hu/api/trackback/id/tr624778794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása