Alföldi kaszás leves

 2012.10.26. 14:30
 recept


» 500 g savanyú káposzta
» 100 g füstölt szalonna
» 150 g debreceni kolbász
» 100 g tarhonya
» 1 hagyma
» 40 g liszt
» 40 g zsír
» 
» paprika
» 1 dl tejföl
Szalonnát kisütjük, tepertőt kivesszük, és a zsírban megpirított hagymát megszórjuk egy kis csípős pirospaprikával, és hozzáadjuk az apróra vágott savanyú káposztát. Felengedjük 1,5 l vízzel, és fedő alatt főzzük. Amikor már majdnem puha a káposzta, hozzáadjuk a tarhonyát, felszeletelt kolbászt,rántással sűrítjük, és tejfölt adunk hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiwiland.blog.hu/api/trackback/id/tr634871530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása