napi ebéd tipp

 2012.10.20. 15:52

Mézes csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:

4 db csirke comb
5 dkg liszt
1 dl olaj
2 gr só
1,5 dl méz

Elkészítés:

A kicsontozott csirkecombokat lisztben megforgatjuk , és az olajon megpirítjuk. Kis vizet öntve alá fedő alatt átpároljuk. Külön serpenyőben a mézet kissé megpirítjuk,  a csirkecombokat ebben  átforgatjuk, majd a mézet minden oldalon rápirítjuk. Burgonyapürével tálaljuk, amire a maradék mézet rácsorgatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiwiland.blog.hu/api/trackback/id/tr64859653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása