ebéd tipp

 2012.09.18. 13:46

Hagymafőzelék

» 1,5 kg hagyma
» 1 ek. olaj
» 1 ek. liszt
» 1,5 dl fehérbor
» 1,5 dl erőleves
» 1 dl tejföl
» 1 kk. majoránna
» bors
» csipetnyi szerecsendió
A felszeletelt hagymát egy lábosba tesszük, megszórjuk a liszttel és a fűszerekkel, felöntjük a borral és a levessel, majd 45 percet főzzük lefedve. Végül belekeverjük a tejfölt, és már kínálhatjuk is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiwiland.blog.hu/api/trackback/id/tr214785810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása