Fahéjas muffin

Hozzávalók:
25 dkg tönkölyliszt
12 dkg (szobahőmérsékletű) vaj
6 kis csipet Stevia por
2 teáskanál őrölt fahéj
1/2 csomag sütőpor
1 kávéskanál szódabikarbóna
2 tojás
1- 1 1/2 dl tej
Elkészítési mód:
1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
2. Vajazzuk ki a muffin formákat.
3. Keverjük össze egy tálban a száraz összetevőket.
4. Verjük fel a tojást, majd adjuk hozzá a tejet és a vajat.
5. Keverjük a száraz összetevőkhöz a tejes keveréket, majd 200 fokon süssük meg a muffinokat. Sütési idő kb. 30 perc. (Végezzünk fogpiszkáló próbát: ha tisztán jön ki a tésztából, akkor kész a muffin.)
25 dkg tönkölyliszt
12 dkg (szobahőmérsékletű) vaj
6 kis csipet Stevia por
2 teáskanál őrölt fahéj
1/2 csomag sütőpor
1 kávéskanál szódabikarbóna
2 tojás
1- 1 1/2 dl tej
Elkészítési mód:
1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
2. Vajazzuk ki a muffin formákat.
3. Keverjük össze egy tálban a száraz összetevőket.
4. Verjük fel a tojást, majd adjuk hozzá a tejet és a vajat.
5. Keverjük a száraz összetevőkhöz a tejes keveréket, majd 200 fokon süssük meg a muffinokat. Sütési idő kb. 30 perc. (Végezzünk fogpiszkáló próbát: ha tisztán jön ki a tésztából, akkor kész a muffin.)