Ebéd tipp

 2012.10.11. 08:53

Húsos lángos recept


Hozzávalók:
1 kg lángos tészta, szokott módon
20 dkg tetszőleges felvágott, 
1-2 késhegynyi bors, 
olaj a kisütéshez.

Elkészítés:
A felvágottat apróra vagdalom és borsozom. 
A húsmasszát összegyúrom a lángostésztával. 
A lángosokat forró olajban kisütöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiwiland.blog.hu/api/trackback/id/tr884832285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása